Alícia. El Musical


Alícia és una nina molt imaginativa que no aconsegueix de concentrar-se en l'estudi i no para de tafanejar en els seus pensaments més fantàstics mentre passeja pel parc amb la seva institutriu. De sobte, veu passar un conill blanc molt atrafegat i li va al darrere. Seguint el conill blanc, es capbussa a un món màgic ple de sorpreses.
Entre balls i cançons, un seguit de personatges estrafolaris; com les Flors tòtiles, l'Eruga mística, un Moix que apareix i desapareix, un Capeller excèntric , una Llebre boja... desfilen al voltant d'Alícia, que arriba a presentar-se davant la Reina de Cors, jugar amb ella una partida de croquet. Alícia fa enfadar tant a la Reina que ordena que li tallin el cap. Alícia s'amaga entre els nins-espectadors que l'ajuden a escapar.
Finalment després de moltes peripècies torna a trobar-se al ben mig del parc amb la seva educadora que la sermoneja i li diu que cal que sigui realista i menys fantasiosa. Alícia no sap si el que ha viscut és realitat o ficció.MSO TeatroOberta Contractació »Cartell Promo »

L’espectacleAlícia. El Musical" està basat en el conte de Lewis Carrol. És un conte on la fantasia de la protagonista i els personatges que l'envolten atrapen el públic fent-lo participar en el joc dramàtic.
En aquest muntatge teatral interpretat per 9 actors que interpreten a més de 20 personatges, els nins són còmplices d'Alícia i viuen les mateixes aventures que ella, li donen suport, col·laborant en les cançons o ajudant-la a escapar-se de la Reina del joc de cartes.
L'obra que us presentem segueix la línia del musical amb cançons i coreografia. Aquesta versió neix de la mà de Rafel Brunet i la música està expressament creada per aquest espectacle familiar per Jaume Carreras. Situacions divertides, molts personatges de conte, llum, color, balls, cançons i participació són la base d'aquest espectacle.
Els seus personatges, la fantasia, la curiositat, la diversió, la imaginació... fan despertar l'interès pel teatre als més petits.  • Idioma: Català
  • Duración: 1 hora, 10 min. aprox.
  • Basada en el conte de Lewis Carrol
  • Autor y dirección: Rafel Brunet
  • Projeccions 3D, efectes especials de llum i so.
  • 10 actors que canten íntegrament sobre una base musical pregrabada
  • Producció: MSO


Jocs

Puzle i fotos
Memory
Calendari de Representacions
2022Oberta Contractació 2022 »Teatre de Santa Margalida

Diumenge, 8 de Maig 2022. 18:00h.

Venda d'Entrades

Teatre de Lloseta

Dissabte, 2 d'Abril 2022. 18:00h.

Venda d'Entrades

Trui Teatre

Dissabte, 8 de gener 2022. 18:00h.

Diumenge, 9 de gener 2022. 12:00h.


Teatre La Unió - Son Servera

Diumenge, 2 de gener 2022. 18:00h.


Teatre de Petra

Dijous, 30 de desembre 2021. 18:00h.


Auditori de Porreres

Diumenge, 26 de desembre 2021. 18:00h.