">

MSO Produccions Teatre

EX

A les converses entre amics, sopars, reunions i esdeveniments socials, apareixen en presencia o pensament, aquells que foren i ja no són, algú que havia de ser però no va arribar, persones que tinguérem i ja no tenim. Aquests "EX", tant si volem com si no volem, formen part de nosaltres sols pel fet que, en qualque moment, foren una part molt important, inclús imprescindible, de la nostra vida. A aquests que hi varen ser i ja no hi són, ni hi seran... A ells els hi dediquem aquest espectacle! A les històries trencades, a les relacions que no funcionaren, a la impossibilitat d'oblidar, a la ràbia de no ser correspost, al desamor... de tot això va EX.
Aquesta obra neix d'una necessitat de l'autor, director i intèrpret Rafel Brunet de recerca de nous formats, nous llenguatges i noves temàtiques escèniques contemporànies. Com ja feu en el seu darrer muntatge per adults "Xuetes, vides marcades per un llinatge" en el qual en forma d'homenatge als xuetes mallorquins va ser capaç d'explicar 7 segles d'història en hora i mitja. Amb "Ex" vol cercar en el més íntim, en el més secret de cada un de nosaltres, i parlar de per què les relacions deixen de funcionar.
"Ex" té una posada en escena contemporània. Mitjançant la paraula, dansa i la música –cantada i interpretada a piano– realitza una immersió en els nous llenguatges socials i les noves tecnologies aplicades de l'actualitat. Una recerca en les noves formes de dramatúrgia contemporànies parlant d'un tema que ens afecta a tots per la seva existència a la societat actual.


Oberta Contractació »

De l'Obra


És una successió de històries explicades per personatges molt diversos, de totes les capes socials i des de diferents punts de vista. Des de llenguatges molt diversos. Quasi cada una de les històries té un estil narratiu diferent: la comèdia, el monòleg, el melodrama i la farsa es mesclen amb el musical, la dansa...
Utilitzem distintes maneres d'explicar el que passa als personatges, segons la forma en què millor es pot explicar, el que els hi passa i el punt emocional en què es troben.
La dramatúrgia de l'espectacle no és la convencional de presentació, nus i desenllaç. El fil conductor principal de "EX" és la paraula: xerrada o cantada. No hi ha presentació ni desenllaç, tampoc cap moralina de l'obra. Són persones que expliquen la seva història. Aquestes històries que tampoc es donen a conèixer de forma lineal o històrica, s'entremesclen, es trepitgen unes en les altres, fins que màgicament al final totes tenen una interrelació. Tots i cada un d'ells podem ser o hem estat nosaltres mateixos.

.


  • Títol de l' obra: EX
  • Tipologia: Nous llenguatges
  • Idioma: Català i castellà
  • Format de l' espectacle: Petit format
  • Autoria i direcció: Rafel Brunet
  • Edat recomanada: Majors de 18 anys
  • Duració aproximada: 75 minuts

Disponible a partir de Setembre

Oberta Contractació »Equip Artístic i Tècnic

Artístic


Tècnic


Una producció de . Distribució i venda . Bisbe Alberti, 19 - 07440 Muro (Illes Balears). Tel. 971 507 474