Si no puede ver correctamente este email pulse aquí
OBERTA
CONTRACTACIÓ
"Foners. Una odissea talaiòtica" és un apassionat relat de com era la vida dels llegendaris foners balears que lluitaren com a mercenaris a les files dels cartaginesos i posteriorment a les dels romans. Una classe d'història antiga dramatitzada. "Foners" ens mostra com era la seva societat, com eren les seves relacions, com i a on vivien, quina relació tenien amb la natura, a qui adoraven, que menjaven, com naixien i morien... Però sobretot és un relat d'aventures i d'amor a una terra.
Les Balears eren unes illes desitjades a l'antiguitat, però era una terra inhòspita, dura, sense riquesa minera. Sense or, ni plata ni metalls preciosos. La terra no era especialment fèrtil i molt seca als mesos d'estiu. Només tenia una posició estratègica en el Mediterrani occidental pel comerç marítim i uns natius amb una gran i històrica destresa amb la fona, una arma simple, lleugera i potent que els feia molt cobdiciats com a infanteria lleugera a les guerres que es lluitaven en la Mediterrània.
La posada en escena és moderna i avantguardista. L'estructura narrativa no segueix la típica estructura lineal en el temps, ni la dramatúrgica de presentació, nus i desenllaç, es mesclen escenes, monòlegs, declaracions, pensaments en veu alta, explicacions d'accions representades visualment a escena..., que ens permetrà navegar per diferent moment de la història de les balears abans de desaparèixer per sempre la cultura talaiòtica."Foners, una odissea talaiòtica" conta la història de dues generacions de foners. Tam, un pastor, i Nobuk el seu fill nascut d'una relació prohibida amb una sibil·la. L'obra comença quan Nobuk, ja ancià, comença el viatge de tornada, a bord d'una nau romana, a la seva estimada illa l'any 124 aC A partir d'aquest punt comença un flashback, al seu naixement, als seus records d'infant, de quan va ser traït i venut com a esclau. Com va sobreviure i amb la seva habilitat amb la fona es va convertir en un famós gladiador. Per ajudar a aquesta amalgama de llenguatges escènics i diversitats d'èpoques i localitzacions tengui una coherència dramàtica farem servir dos narradors omniscients, un baleàric i un romà que contaran als espectadors les contextualitzacions polítiques i socials de l'època. Paral·lelament al viatge de tornada de Nobuk explicarem la vida de Quinto Cecilio Metelo, Consul de Roma i amb ell les raons de la importància de part de l'imperi Romà de conquerir i controlar les Illes Balears.
Per a més informació:
Visita la web
DESTACATS

 • Títol: Foners. Una odissea talaiòtica
 • Format de l’obra: 5 actors
 • Durada de l’obra: 80 minuts sense descans
 • Idioma: Català
 • Gènere teatral: Teatre contemporani d'avantguarda

 • Direcció i autoria: Rafel Brunet

 • Producció: Unnànima

EQUIP TÈCNIC

 • Autor i Director: Rafel Brunet
 • Disseny d'Escenografia: Yuri Yordanov, Rafel Moreno i Rafel Brunet
 • Disseny de Vestuari: Neus Alfaro i Pedrito Guerrero

PRÒXIMES FUNCIONS

 • Costitx. Dissabte, 3 de Set.
 • Sencelles. Diumenge, 31 de Jul.
 • Marratxi. Dissabte, 30 de Jul
 • Son Serra de Marina. Dijous, 28 de Jul.
 • Artà. Divendres, 15-17 de Jul.

Descàrregues:Cartell, Fotos i Video Promo


Suscríbete aquí a nuestra Romantic Newsletter.

Los datos personales y la dirección de email fueron recabados a través de los sistemas de información de ROMANTIC Corporate (Profesionales del entretenimiento) donde se obtuvo por su parte el consentimiento sobre su uso y finalidad, el envío de promociones, servicios y productos dirigidos a profesionales del espectáculo. Le informamos que tiene usted derecho a la baja de esta lista de distribucion escribiendo BAJA en el asunto de este mail: rgpd@romantic.es.


  Our Web

----------------------------------------------

Visit us on Facebook Visit us on Twiter Visit us on YouTube

Unnanima Entertainment

Bisbe Albertí, 19 - 07440 Muro

Illes Balears (Spain)