">
Produccions Teatre

L'Ànec Lleig

El Musical per els més petits

Una ànnera te un fill diferent als altres ànecs del corral, tant a la granja com a l'escola tots increpen al petit ànec diguen-li que és lleig. Aquest "bullying" no nomes causa problemes al petit ànec si no també a la seva mare. El petit ànec lleig decideix deixar la granja cansat de sentir-se rebutjat. L'Ànec comença un viatge per tot el món, en aquest viatge es trobarà amb personatges com gallines, erugues, papallones, indiots real, rates... que faran descobrir que la bellesa te un component cultural, que coses que son maques a un lloc a altres indrets son lletges i a l'inrevés. El petit Ànec lleig descobreix que el que importa no és el que seés, si no el que es pot arribar a ser.


Oberta Contractació »Cartell.PDF »

Video PromoDe l'Obra

És un espectacle divertit, entretingut i educatiu amb 3 actors que interpreten 12 personatges (tots animals)

El petit ànec lleig esta basat en el conte clàssic de Hans Christian Andersen (The Ugly Duckling) és la història d'un aneguet més gran, lleig i desgarbat que la resta d'ànecs. Partint d'aquesta idea Rafel Brunet ha creat una història on dona una visió més actual i profunda de la moralina d'aquest conte clàssic, ja que cada vegada més a la nostra societat es prioritza el físic més que la preparació i la personalitat.

Els valors que fonamenten aquest musical educatiu son el respecte per les persones amb independència del físic que tenguin. La multiculturalitat ens enriqueix. S'ha de tenir un caràcter emprenedor per millorar. Hem de recuperar la cultura de l'esforç. Cal tenir una actitud positiva davant la vida per la superació personal davant els problemes.
Dossier de l'ObraL'Ànec Lleig

a La Mirada d'IB3


Entrevista a La Mirada. 8 de març de 2013.
Quadern Didac

Anec Lleig

Dibuixa, pinta i contesta a les preguntes que el petit aneguet et farà.Descarrega del .PDFPortada Facebook

Anec Lleig

Calendari de Funcions

Anec Lleig

Oberta Contractació »


Dissabte, 18 Març 2017, 18:00h.

Auditori Municipal PorreresL'Ànec Lleig

Joc de Memoria

Perquè els vostres fills aprenguen divertint-se us deixem aquí el joc de memòria del nostre petit Ànec.

Divertiu-vos!

CD a la Venda

Ara ja pots fer el viatge del petit Ànec amb les 12 cançons que inclou el Cd. Des de que neix a la granja fins que es converteix en cigne, i totes les aventures que ha de passar per arribar aquí. Et convidem a cantar amb nosaltres.