">
Produccions Teatre

El Petit Drac

Tonina és una nina desordenada, descuidada i una mica... caparruda. Ha d'anar al bosc a buscar unes herbes medicinals que necessita la seva padrina. En el bosc es troba amb una criatura estranya que no havia vist mai. Ell és un drac petit. Es fan amics i el petit drac li explica que li han pres casa seva. N' Antònia li confessa que no troba les flors que cerca per a la seva Padrina. Ambdos decideixen ajudar a l' altre. El Petit Drac cercarà les flors i n' Antònia cercarà la casa del petit Drac.
Durant la recerca es trobaran a diferents personatges, un llop, uns follets, un cérvol, una gossa, etc. que li van explicant que hi ha uns éssers malignes que destrueixen i embruten el bosc. Ella creu que és només un home, però descobrirà que són molts, ella inclosa, que han embrutat tant el bosc que el petit Drac és incapaç de reconèixer-lo.
Finalment la nina reclutarà a voluntaris per netejar el bosc i retornar la casa a tots els animals del bosc.


Una obra de teatre divertida en la que els nens aprenen a reduir, reutilitzar i reciclar!

Contractació » Dossier » Cartell »

Dels Actors

Emmanuel Danet

Pallasso, actor, conta contes, especialitzat en teatre d'acció i esgrima artística. Format a l'escola de teatre Sans i en nombrosos cursos monogràfics, especialment en teatre gestual i clown.

Com a actor d'acció, ha participat en muntatges teatrals, espectacles de carrer dirigits per ell mateix per a fires, mercats medievals... i en escenes de lluites per a sèrie de televisió. Com a pallasso ha actuat amb els Germans Mémoli a Cupido's Restaurant i amb el Circ Bover, en SaTrup, Descobreix el circ i Maresia. És conta-contes al circuit de foment de la lectura a les biblioteques del Consell de Mallorca amb espectacles de petit format. Adaptacions de llibre com El petit Príncep, d'Antoine de Saint-Exupery, Marcovaldo, d'Italo Calvino. Com a actor, els seus darrers treballs són Pèlpunxa i el Misteri del Bosc Encantat i Els tres Porquets, Peter Pan i Zorro tots dirigits per Rafel Brunet i produïts per MSO.


Rosa Gener

Nacida en Palma de Mallorca, inicia su formación profesional de la mano de Onofre Moyà, con el cual trabajó realizando el cortometraje Mobiliari d'Ocasió, producido por PalmaPictures. Continúa trabajando con Rafel Oliver en Alicia en el País de las Maravillas teatro infantil producido por Teatro Educativo S.L., realizando gira por toda España. Participó como actriz protagonista en el cortometraje Noches Blancas del director Joan Carles Martorell, galardonado con numerosos premios y reconocimientos. Perfecciona sus estudios de canto en el Conservatorio profesional de Sabadell y dirección coral en el Aula Audicor de Barcelona con Manel Cabero.

Desde su regreso a Mallorca ha podido trabajar con el director y coreógrafo Carlos Miró en dos de sus últimas producciones: Ídols (el musical) y CONT-ACTE (producción de danza contemporánea) así como en la última edición de Microteatre per Luxúria en Oli d'Ametlla, comedia de situación y danza. Diplomada en Magisterio musical, ha impartido clases en varias escuelas de música de la isla, y ha actuado en la producción musical infantil de Rafel Brunet El Petit Ànec Lleig así como también ha impartido clases de teatro musical en la academia PQA. Actualmente da clases de teatro musical y danza en Obrador de Músics.


Valentí Rus

Des de 2002 fins 2007 va fer teatre com a activitat extraescolar al Teatre d'Artà i va rebre classes de dansa contemporània a càrrec Ramon Ginard, i de ball de saló a l'Academia Junts de Manacor.

A l'any 2010 fins a l'actualitat inicià el seu aprenentatge a l'escola de Teatre Musical Blueschool on ha rebut classes d'interpretació amb Bernat Molina i Inma Villalonga, classes de ball (jazz brodway) amb Sam Harper i de cant amb Marián Martí.

L'any 2012 participà al musical Cuentos para soñar de la companyia BlueXtrem que es realitzà al Teatre Principal de Palma i a l'auditori d'Alcúdia.

L'any 2013 s'incorporà com a cantant a l'orquestra Marítim, assistí al curs intensiu d'interpretació a càrrec de Carles Gramaje i Joan Lainez, a més de participar com a solista al musical amateur Show must go on de la companyia Ilusions Teatre. Actualment ha participat al musical de Rafel Brunet Blancaneus i els 7 nans, és cantant a l'orquestra Marítim dirigida per Jaume Gordiola, component de la companyia de teatre Idealogia.


Calendari de Funcions

Oberta Contractació »


30 de Desembre. 2016

Teatre de Felanitx. 18:00h.


29 de Desembre. 2016

Saló Parroquial del Port de Pollença. 18:00h.


6 de Novembre. 2016

Club Pollença. 18:00h.


7 de Desembre. 2015

Centre Civic de Cala Llombards, Santanyí. 18:00h.


27 de Novembre. 2015

Espai Cultural Cas Txeco, Consell. 18:00h.


12 d'Octubre 2015

Sa Societat, Calvià. 18:00h.


11 d'Octubre 2015

Teatre de Santanyí. 18:00h.


8 d'Abril 2015

Teatre de Petra. Es Quarter. 18:00h.


7 de Març 2015

Sa Congregació (Sa Pobla). 18:00h.31-1 de Gener-Febrer 2015

Teatre Catalina Valls (Palma). 18:00h.25 de Gener 2015

Teatre Abert Camus de Sant LLuís (Menorca). 18:00h.


22 de Novembre 2014

Teatre Municipal d'Andratx

II Mostra de Teatre Infantil de Ponent
Drac Memory


Quadern Didàctic

Dossier de l'Espectacle


Portada Facebook


Valors de l'obra • Una obra didàctica i ecològica
 • Espectacle familiar, dirigit als més petits, de 3 a 9 anys.
 • Una obra on es barregen titelles, "muppets" i actors. Combinem les titelles amb el teatre musical.
 • Text i música originals.
 • Obra amb missatge educatiu, positiu, familiar i divertit
 • L'obra uneix paraula, música i humor.
 • Posada en escena dinàmica i divertida.
 • Tres actors multidisciplinaris donen vida a més de 9 personatges.


 • Equip Artístic i Tècnic

  Artístic

  • Emmanuel Danet
  • Rosa Gener
  • Valentí Rus

  Tècnic