">
Reserva d'ENTRADES MSO Teatre

Versión Castellano Bambi


Bambi

Descobreix un clàssic renovat i universal.

Bambi és un cérvol petit, tímid i insegur que viu en el bosc amb els seus pares. La intervenció de l'home provoca que el petit cérvol quedi orfe en el bosc on tindrà de descobrir pel seu compte els secrets d'aquest així com els animals que conviuen en ell. El seu millor amic Pom Pom, un conill inquiet i espavilat, serà el seu millor aliat per sobreviure en el bosc on tindrà de lluitar per la seva vida, els seus amics, així com enfrontar-se a la pitjor amenaça de tota la naturalesa, l'home.
Bambi és un espectacle de marionetes on, seguint a altres obres de teatre com per exemple Tricicle i Yllana, la paraula és secundària. Així podem dir que és una obra teatral divertida i sorprenent amb un target internacional en el qual l'idioma no és impediment.
La dimensió d'aquesta obra fa que es pugui representar en teatres, sales polivalents, salons d'actes, biblioteques, etc.


Oberta Contractació » Cartell .pdf » Dossier Tècnic .pdf »

Repartiment


Teatre-Bambi

  Emmanuel Danet

  Pallasso, actor, conta contes, especialitzat en teatre d'acció i esgrima artística. Format a l'escola de teatre Sans i en nombrosos cursos monogràfics, especialment en teatre gestual i clown.  

  Com a actor d'acció, ha participat en muntatges teatrals, espectacles de carrer dirigits per ell mateix per a fires, mercats medievals... i en escenes de lluites per a sèrie de televisió. Com a pallasso ha actuat amb els Germans Mémoli en "Cupido's Restaurant" i amb el Circ Bover, en "SaTrup", "Descobreix el circ" i "Maresia". És conta-contes al circuit de foment de la lectura a les biblioteques del Consell de Mallorca amb espectacles de petit format. Adaptacions de llibre com "El petit Príncep", d'Antoine de Saint-Exupery, "Marcovaldo", d'Italo Calvino. Com a actor, els seus darrers treballs són "Pèlpunxa i el Misteri del Bosc Encantat" i "Los tres Cerditos", "Peter Pan" i "Zorro" tots dos dirigits per Rafel Brunet i produïts per MSO..  Jaume Grimalt

  Jaume començà al taller de teatre organitzat per "Fila 7 teatre" i dirigit per Miquel Mestre Genovart. Després continuà de taller en taller per seguir formant-se com a actor. Recentment va acudir al taller de lluita escènica i esgrima artística dirigit per Emmanuel Danet. 

   

  Ha treballat com a actor des de 1995 i de llavors no a aturat de tocar una gran diversitat de camps dins el món de l'espectacle. Ha escenificat obres clàssiques com "El llac del Cignes" o "Un conte de Nadal" i s'ha especialitzat amb la branca de musicals. Alguns d'ells són "Alícia en el País de les Meravelles", "El Zorro" o "La Passió". 

   

  No content amb això també es va atrevir amb la docència. Inclòs ha dirigit varies obres com "Por", "La Ciutat dels clots" i "Selvar les formes" amb "Trencadissa", "El tio de l'Havana" i "Un Conte de Nadal" amb "l'Obra Cultural de Sta. Margalida".


Calendari de Funcions


Teatre de Petra

31 de Desembre 2016 a les 12:00h.


Plaça de la Vila de Santa Margalida

17 de Desembre 2016 a les 18:00h.


Auditori de Porreres

8 de Desembre 2016 a les 18:00h.


Club Pollença

29 de Desembre 2015 a les 11:00h.


Búger

4 de Desembre 2015 a les 19:00h.


Club Nàutic de Palma

22 de Novembre 2015


Biblioteca de Sencelles

13 de Novembre 2015 a les 17:00h.


Teatre Municipal de Santanyí

12 d'Abril 2015 a les 18:00h.


Auditori d'Alcúdia

29 de Novembre a las 18:00h.


Auditorium Sa Màniga, Cala Millor

15 de Novembre a les 18:00h.Teatre de Lloseta

2 de Novembre a les 18:00h.


Casa del Poble. Esporles

31 de Maig a les 19:00h.


Teatre de Villafranca

27 d'Abril 2014 a les 18:00h.


Teatre Catalina Valls, Palma

18-19-20 d'Abril 2014 a les 18:00h.Teatre de Lloseta

9 de Març 2014 a les 18:00h.Sa Congregació, Sa Pobla

15 de Desembre 2013 a les 18:00h.Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Ponent

Sa Societat, Calvià

21 de Setembre 2013 a les 19:30h.Dossier


Descàrrega en català .pdf
Descàrrega en castellà .pdf
Descàrrega el Quadern Didactic .pdf


Facebook Portada